Vuokramökit Lempäälässä – Vietä lomasi Pyhäjärven rannalla

Lue lisää vuokramökeistämme

Vuokramökkimme sijaitsevat Lempäälän Nurmella, Pyhäjärven rannalla.

Näsärön lomakylä tarjoaa rauhalliset ja luonnonkauniit puitteet mökillä rentoutumiseen. Huomaathan, että sesonkikautena 1.6.-31.8. vuokraamme mökkejä ensisijaisesti viikoksi kerrallaan.

Vuokramökit ja hinnasto

Puutarhamökki

Puutarhamökki

Hiivalahdentie 79, 37500 Lempäälä, Pirkanmaa

Puutarhamökki sijaitsee Pyhäjärven rannalla (Toutosenselkä) rauhallisella paikalla aivan järven tuntumassa. Mukavaan ja viihtyisään mökkiimme mahtuu 4–6 henkilöä. Oma rantasauna on käytössä kesäisin. Ideaparkkiin ostoksille on vain 10 km.

Rajapirtti

Rajapirtti

Hiivalahdentie 79, 37500 Lempäälä, Pirkanmaa

Rajapirtti sijaitsee Pyhäjärven rannalla (Toutosenselkä). Hirsirakenteinen mökki, johon valmistui laajennusosa 2012. Mökkiin kuuluu oma rantasauna ja viihtyisään mökkiimme mahtuu 4–6 henkilöä. 

hinnat ympäri vuoden: vrk 85€  vko 580€

hinnat Puutarhamökissä ja Rajapirtissä samat

Katso täältä mökkien kuvat!

Vuokrausehdot

Sesonki on 01.06.-31.08., jolloin vuokraamme mökkejä ensisijaisesti viikoksi. Viikko alkaa pe klo 15:00 ja päättyy seuraavana pe klo 12:00. Sesongin ulkopuolella vuokraamme myös päiväksi tai viikonlopuksi. Vuokra-aika kummankin kohdalla alkaa klo 15:00 ja päättyy klo 12:00. Sopimuksen mukaan myös muunlaiset ajat ovat mahdollisia.

Kun mökki vuokrataan viikoksi, maksetaan siitä ensin varausmaksu (15 % koko summasta). Loppu jäljelle jäävä summa laskutetaan noin kuukautta ennen saapumistasi. Varausmaksua emme palauta, mikäli tulosi Lempäälän vuokramökkiin peruuntuu. Päivät ja viikonloput maksetaan kerralla.

Varaa mökki